Saltar apartados

DCPS

Departament de Comunicació i Psicologia Social

Logo de la UAHorari d'atenció al públic:

Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 09:00-14:00 h.

Dimarts de 09:00 - 17:00 h.


Horari d'estiu (juny, juliol i setembre):

                                           De dilluns a divendres de 09:00-14:00 h

Contacte:

Telèfon: +34 965 90 9884

Fax: +34 965 90 3437

E-mail: dcps@ua.es
Localització: edifici de Ciències Socials, 1a planta

Edifici 34 (Vegeu plànol del Campus)

Localització SIGUA: 0034P1045

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

07/10/2019
I Jornades de la Ruta de la Seda i la Dona

 

L'aliança entre el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d'Alacant i l'Institut Calma Espanya ha propiciat, en el marc del Fòrum Pensament i Acció, la participació de les acadèmiques Alejandra Hernández, Irene Ramos i Carmen Carretón, professores del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la UA.

02/10/2019
1 JORNADES CIENTÍFIQUES SOBRE FAKE NEWS, MARQUES NEGRES I REPUTACIÓ

 

La primera trobada científica on reflexionar i conèixer l'últim sobre l'impacte en la nostra vida i en les nostres empreses, de la mentida, les veritats a mig fer, l'opacitat, els fets i notícies falses, la desinformació i els bulos.

15 i 16 d'octubre de 2019 (de 9.00 a 19.00)

26/07/2019
Obert el període de preinscripció en la 8º edició de l'Expert en Xarxes Socials, Estratègia i Comunicació Digital.

 

¡No et quedes sense plaça!, pots veure tota la informació relativa al curs en aquest enllaç http://redessociales.dmk.ua.es i per a preinscribirte punxa ací http://redessociales.dmk.ua.es/proceso-de-matriculacion/

El creixement experimentat pel Màrqueting i la Comunicació Online en els últims anys ha portat a Internet a ser un dels mitjans més populars, en les estratègies de comunicació corporativa i publicitària de les empreses.

En el nostre postgrau de Xarxes Socials, Comunicació i Estratègia Digital aprendràs de forma pràctica a:

- Dissenyar, elaborar i planificar un pla de màrqueting digital.

- Realitzar campanyes publicitàries tant en els principals mitjans socials digitals com en google Ads, SEM.

- Inbound Màrqueting i Branded Content . Generar, planificar i optimitzar continguts online.

- Conèixer les diferents eines, accions i tàctiques que ofereix el mitjà online per a la comunicació corporativa i el branding.

- Dominar les eines existents en el mercat per a monitorizar la reputació d'empresa i marca en entorns 2.0.

- Planificar campanyes d'i-mailing, SEM, màrqueting d'afiliació, mobile màrqueting, etc.

- Aplicar les eines d'analítica web per al mesurament de resultats de campanyes online.

Per a més informació pots contactar amb Irene Ramos Soler: irene.ramos@ua.es

27/06/2019
UNIVERSITAT D'ALACANT, LA INSTITUCIÓ MÉS PREMIADA D'ESPANYA EN EL PUBLIFESTIVAL

 

Estudiants del Grau de Publicitat i Relacions Públiques s'han fet amb tres dels vuit premis en la categoria de Joves Talents del Publifestival celebrat aquesta setmana en el Teatre Infanta Isabel de Madrid

12/06/2019
Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes - Sector Audiovisual
La segona edició de "Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes - Sector Audiovisual" ha reunit aquest 5 de juny a Gandía, a responsables d'À Punt, de les sis universitats de la Comunitat Valenciana que participen en la iniciativa (UV, UA, UPV, UMH, UJI i CEU-CH) i a professionals del sector audiovisual.
L'acte s'ha celebrat en l'Aula Magna del Campus de Gandía de la UPV, on 45 estudiants dividits en 12 equips han presentat els seus projectes audiovisuals davant els responsables d'À Punt Mèdia, de les sis universitats i de 26 professionals de 19 productores.


Les nostres felicitacions a l'equip compost per Daniel Aguilar, Nuria Coloma, María Pérez i Luis Deltell, de l'assignatura de Sectors de les Indústries Creatives del màster de Comunicació i Indústries Creatives, que participa en aquesta fase final amb la presentació d'un projecte de sèrie documental titulat Re-Viure.

11/06/2019
Joves Talents Digitals de la XII Edició del Festival Inspirational 2019.

Enhorabona a Alba Andrés Alagarda i a Samuel López Rodríguez (equip SAMBA), alumnes de tercer curs de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d'Alacant pel BRONZE aconseguit en la categoria de Joves Talents Digitals de la XII Edició del Festival Inspirational 2019.

https://twitter.com/ua_universidad/status/1115901126082273281

11/06/2019
EL PRINCIPAL ES CONVERTEIX EN AULA UNIVERSITÀRIA

Més de cinquanta alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d'Alacant han pogut gaudir d'una original classe, aquest matí, en el Teatre Principal d'Alacant.

02/04/2019
Formació UAdapta

El Vicerectorat de Responsabilitat Social, Igualtat i Inclusió, juntament amb la Càtedra Aigües d'Alacant de la Universitat d'Alacant, presenten la següent oferta de formació per a persones amb discapacitat intel·lectual.

L'objectiu d'aquesta formació és atendre, de manera continuada, les necessitats de les persones amb diversitat funcional en els seus llocs o futurs llocs de treball i millorar les oportunitats laborals en entorns d'ocupació ordinaris.

L'admissió a aquests cursos serà per ordre d'inscripció i fins a completar el nombre màxim de places, sempre que es complisquen els següents requisits:

  1. Persones majors de 18 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o moderada (imprescindible adjuntar el reconeixement de discapacitat del 33% mínim)
  2. Autonomia per a desplaçar-se a la Universitat d'Alacant.
  3. No tenir problemes de salut mental greu.
  4. Tenir habilitats bàsiques de competències mínimes de lectoescriptura i càlcul.
07/02/2019
Seminari de Producció Gràfica

Data: 22 i 23 de febrer de 2019

Lloc: Aulari I

Dirigit a l'alumnat matriculat en l'assignatura Producció i realització en mitjans impresos del Grau en Publicitat i Relacions Públiques.

Fotos de l'esdeveniment

06/11/2018
EXPOSICIÓ. Narratives en les fissures del temps i de l'espai
Del 09/11/2018 al 13/01/2019
Gonzalo Puch, Jesús Segura, Toni Simó, Moisés Aragoneses, Alex Arteaga, Paz Tornero i Alberto Feijóo

Inauguració: 9 de novembre de 2018 a les 19 h.

Sala Sempere del Museu de la Universitat d'Alacant

Conferències. Seu Universitària de Ramón y Cajal a Alacant

Dia 7 de novembre: "Poètiques digitals, dispositius postinternet i meca-alquímies", a càrrec de Moisés Aragoneses, professor de la Universitat Politècnica de València. A les 19:30 h. en la Sala Rafael Altamira.

Dia 8 de novembre: "Recerca artística i arquitectura", a càrrec d'Alex Arteaga, professor de la Universität der Künste Berlin. A les 20:15 h. en la Sala Miguel Hernández

28/11/2017
Raúl Rodríguez Ferrándiz, professor del Departament de Comunicació i Psicologia Social, rep el premi Ciutat de València d'assaig en castellà

El jurat dels XXXV Premis Ciutat de València acaba de donar a conèixer el nom de les vuit obres literàries guardonades en les diferents categories que inclouen aquests premis, en una edició a la qual s'han presentat més de 400 creacions. Aquests guardons s'atorguen en quatre categories, cadascuna d'elles en les modalitats de valencià i castellà: Narrativa, Assaig, Teatre i obres poètiques.

06/11/2017
Victoria Tur, professora del Departament de Comunicació i Psicologia Social, rep el Premi Hermes de l'Associació de Consumidors de Mitjans

L'entitat, en la seua organització de la Comunitat Valenciana, ha valorat la «incansable anàlisi, recerca i defensa d'una comunicació responsable» de la titular del Departament de Comunicació i Psicologia Social

10/07/2017
La Universitat d'Alacant, entre els centres amb major nombre d'articles científics sobre Publicitat

Segons arreplega un estudi bibliomètric en l'àmbit nacional publicat el mes passat en la "Revista Española de Documentación Científica" del CSIC

Les professores del Departament de Comunicació i Psicologia Social, Marta Martín, Natalia Papí i Alejandra Hernández figuren entre els 10 investigadors més productius.

22/05/2017
Revista Mediterránea de Comunicación

 

Mediterránea de Comunicación/Mediterranean Journal of Communication entra en l'EMERGING SOURCE CITATION INDEX (ESCI)- Clarivate (antiga Thomson Reuters). Base de dades on figuren les revistes que estan sent avaluades per a entrar a formar part de les bases de dades de Web of Science Core Collections (SCI, SSCI & A&HCI). La inclusió millora ostensiblement la visibilitat de la revista i permetrà disposar de mètriques de citació en aquesta base de dades. Pròximes convocatòries de comunicacions ací.

 

 

Revista Mediterránea de Comunicación/Mediterranean Journal of Communication has been considered for inclusion in EMERGING SOURCE CITATION INDEX (ESCI)- Clarivate (Thomson Reuters). ESCI complements the highly selective indexes by providing earlier visibility for sources under evaluation as part of Web of Science (SCIE, SSCI, and AHCI’s) rigorous journal selection process. Inclusion in ESCI provides greater discoverability which leads to measurable citations and more  transparency in the selection process. Please click here for next call for papers.

22/05/2017
Creative Industries Global Conference (CIGC)

 

Se celebrarà en la Universitat d'Alacant (Espanya) els pròxims 30 de novembre i 1 desembre de 2017.

Enfocament temàtic: Present i futur de les Indústries Creatives: tendències, casos, recerca i experiències. Sostenibilitat en el món de la indústria creativa.

Sectors de les Indústries Creatives: Audiovisual, Herència cultural, Publicitat, Disseny, Música, Cosmètica, Moda, Arquitectura, Calçat, Joguets.

Data límit resums: Juny 25, 2017 a les 23:59. Més informació: https://creativeindustriesglobalconference.es/

 

To be held at University of Alicante (Spain), 30th November and 1st December 2017.

Topics covered: Present and future of the Creative Industries: trends, research, case studies and experiences. Sustainability in the world of the Creative Industry.

 

Contexts included: Audiovisual (including films, television, theatre productions...), Cultural Heritage, Design, Software, Music, Perfume, Advertising, Cosmetics, Fashion, Architecture, Footwear, Toys.

 

Deadline for abstracts: June 25, 2017 at 23:59.

 

More information: https://creativeindustriesglobalconference.es/en/

 

22/05/2017
Jornades Científiques Internacionals: Anàlisi del discurs en un entorn transmèdia: propostes de recerca i de docència
Tindran lloc en la Universitat d'Alacant els dies 16 i 17 de novembre de 2017. Aquestes jornades estan afavorides per la secció "Estudis sobre el discurs" de l'Associació Espanyola de Recerca en Comunicació (AE-IC). Les persones interessades a participar-hi, poden enviar les seues propostes abans d'1 de juliol de 2017. Per a més informació, podeu accedir a la web: https://transmedianalisis.es/ o contactar a l'e-mail: investiga.educa.transmedia@gmail.com
12/05/2017
I JORNADA SOBRE PERFILS PROFESSIONALS DE PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES EN L'ACTUALITAT

El pròxim 18 de maig de 2017, de 9.30 a 14 h, en el saló d'actes de l'Aulari II, tindrà lloc la I Jornada sobre perfils professionals de publicitat i relacions públiques en l'actualitat

Programa de la jornada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Departament de Comunicació i Psicologia Social


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9884

Fax: (+34) 96 590 3437

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464